13
Makaron z sosem serowo - czekoladowym z ...
30 min
Liczba porcji: 6
Średnie
Filety opłukujemy, odsączamy nadmiar wody ręcznikiem papierowym. Rybę skrapiamy sokiem z cytryny, oprószamy solą i pieprzem.
Cukierki Pierrot rozpuszczamy z miodem w kąpieli wodnej , dodajemy kostkę rosołową, mieszamy do połączenia składników. Masą delikatnie smarujemy filet. Rybę kroimy na mniejsze kawałki.
Kawałki ryby moczymy w rozmąconym jajku, następnie panierujemy w mące i nasionach słonecznika. Smażymy na oleju do przyrumienienia obu stron. Podajemy z konfiturą żurawinową.
Już zagłosowałeś
na ten przepis.
Dziękujęmy za oddany głos
na ten przepis.
Dziekujemy za komentarz !
ZAMKNIJNie udało się dodać komentarza
ZAMKNIJ
DODAJ KOMENTARZ:
KOMENTARZE: