Kruche ciasteczka czekoladowe z płynnym wnętrzem
Kruche ciastka czekoladowe to deser, który sprawdzi się na każdą okazję. Doskonale smakuje latem w towarzystwie pysznych lodów, a także zimą zamiast tradycyjnych pierniczków. To ulubiony przysmak czekoladoholików, dlatego musisz koniecznie nauczyć się go przygotowywać! Ciasteczka czekoladowe z płynnym wnętrzem zachwycą wszystkich gości i z pewnością szybko znikną ze stołu.
Przygotowanie tego deseru zajmie Ci kilkanaście minut. Do jego zrobienia potrzebujesz prostych składników, w tym mąki, jajek, masła, proszku do pieczenia, kakao ciemnego z Ghany E.Wedel, cukru, mleka i Czekolady Mocno Mlecznej E.Wedel. Tylko tyle wystarczy Ci do wykonania tego smakołyku. Dowiedz się, o czym pamiętać.
Czekolada w czekoladzie – czy istnieje lepsze połączenie smaków? Kruche ciasteczka z płynnym wnętrzem to doskonała propozycja na przyjęcie lub jako dodatek do popołudniowej kawy. Chcesz nauczyć się samodzielnie je przygotowywać? Poznaj tajemnice doskonałych ciasteczek czekoladowych z płynnym nadzieniem.