Mus czekoladowy aromatyczną gruszką i kandyzowaną skórką pomarańczy pod pierzynką bitej śmietany
  • Strona główna
  • Przepisy
  • Mus czekoladowy aromatyczną gruszką i kandyzowaną skórką pomarańczy pod pierzynką bitej śmietany
0
2 godz. 40 min
2 porcje
Trudne

Mus czekoladowy aromatyczną gruszką i kandyzowaną skórką pomarańczy pod pierzynką bitej śmietany

Mus czekoladowy z aromatyczną gruszką i kandyzowaną skórką pomarańczy pod pierzynką z bitej śmietany jest deserem na każdą porę dnia. Smakuje wybornie, z nuta przypraw korzennych, wina i cytrusów wprowadza w atmosferę świąt.

Lista składników 10

Przygotowanie

Podobał Ci się ten przepis?

Sprawdź podobne przepisy

Chcesz być jeszcze lepszy w kuchni?
Skorzystaj z naszej porady

Komentarze