10
Szaszłyczki z Mieszanki Wedlowskiej w so...
30 min
Liczba porcji: 10
Łatwe
W rondelku zagotować wodę z masłem i dodać do niego cukier. Czekolady gorzką i mleczną rozpuścić w kąpieli wodnej. Do masy dodać kakao i mleko w proszku oraz rozpuszczone czekolady, a następnie dokładnie wymieszać
Posiekać bakalie oraz żurawinę. Chałwę Królewską i Torcik Wedlowski pokroić, a Sezamki AHA! E.Wedel połamać. Wszystko dodać do masy i dokładnie wymieszać.
Do natłuszczonej foremki przełożyć masę czekoladową i dokładnie ubić. Odstawić do schłodzenia na co najmniej 2h.
Już zagłosowałeś
na ten przepis.
Dziękujęmy za oddany głos
na ten przepis.
Dziekujemy za komentarz !
ZAMKNIJNie udało się dodać komentarza
ZAMKNIJ
DODAJ KOMENTARZ:
KOMENTARZE: