1
Zupa krem z białą czekoladą z orzechami ...
10 min
Liczba porcji: 2
Łatwe
Mięso oczyścić, pokroić drobno. Podsmażyć na oleju. Przełożyć do garnka.
Cebulę i paprykę pokroić w kostkę. Podsmażyć. Dodać do mięsa.
Dodać passatę pomidorową oraz odcedzoną fasolę. Wymieszać. Dodać szklankę wody oraz przyprawy i kakao. Poddusić aż mięso stanie się miękkie.
Przed wyłożeniem na talerz dodać czekoladę, dzięki temu czekoladowy aromat uwolni się w chwili podania a potrawa nabierze pięknego koloru. Serwować z ulubionymi dodatkami - ryżem, kaszą jaglaną lub plackami tortilla. Można posypać tartym serem według upodobań.
Już zagłosowałeś
na ten przepis.
Dziękujęmy za oddany głos
na ten przepis.
Dziekujemy za komentarz !
ZAMKNIJNie udało się dodać komentarza
ZAMKNIJ
DODAJ KOMENTARZ:
KOMENTARZE: