1
Czekoladowe trufle w pistacjach – z gorz...
4 godz. 0 min
Liczba porcji: 12
Średnie
Masło utrzeć z cukrem i cukrem wanilinowym. Dodać jajko i wymieszać.
Do maślanej masy dodać mąkę, proszek i wymieszać. Wsypać płatki owsiane, obie czekolady i wymieszać rękoma. Ciasto wstawić do lodówki na około 30 minut.
Ze schłodzonego ciasta formować w rękach kulki, układać je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i spłaszczać (proszę zachować między ciastkami odstępy, bardzo rosną).
Ciastka wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec w temperaturze 180oC przez około 17-20 minut, aż ładnie się przyrumienią. Smacznego!
Już zagłosowałeś
na ten przepis.
Dziękujęmy za oddany głos
na ten przepis.
Dziekujemy za komentarz !
ZAMKNIJNie udało się dodać komentarza
ZAMKNIJ
DODAJ KOMENTARZ:
KOMENTARZE: