5
Krem czekoladowy do tortu z bitej śmieta...
15 min
Liczba porcji: 8
Łatwe
Wszystkie warzywa pokroić na drobne kawałki i smażyć z kminem rzymskim na oleju, aż się podduszą. Zalać wodą, tak aby całkowicie przykryła warzywa. Dodać przyprawy: liść laurowy i 2 ziarna ziela angielskiego. Przygotowane składniki gotować przez 30 minut. Wyjąć liść i ziele angielskie, dodać ser pleśniowy i sezam.
Całość dokładnie zblendować. Doprawić delikatnie solą.
Do miski wlać krem, posypać startą na drobnych oczkach czekoladą i polać oliwą truflową.
Już zagłosowałeś
na ten przepis.
Dziękujęmy za oddany głos
na ten przepis.
Dziekujemy za komentarz !
ZAMKNIJNie udało się dodać komentarza
ZAMKNIJ
DODAJ KOMENTARZ:
KOMENTARZE: