"KOLIBER" BANANOWO-GRUSZKOWY Z MĄKĄ ORKISZOWĄ I PRZYPRAWAMI KORZENNYMI ,OBLANY POLEWĄ CZEKOLADOWĄ
  • Strona główna
  • Przepisy
  • "KOLIBER" BANANOWO-GRUSZKOWY Z MĄKĄ ORKISZOWĄ I PRZYPRAWAMI KORZENNYMI ,OBLANY POLEWĄ CZEKOLADOWĄ
0
50 min
8 porcji
Trudne
Ciasta i desery

"KOLIBER" BANANOWO-GRUSZKOWY Z MĄKĄ ORKISZOWĄ I PRZYPRAWAMI KORZENNYMI ,OBLANY POLEWĄ CZEKOLADOWĄ

Pyszny, wilgotny tort z ciasta bananowo-gruszkowego z przyprawami korzennymi, przełożony konfiturą morelową i masą serowo-cytrynową, oblany polewą z prawdziwej czekolady, ozdobiony płatkami migdałowymi Ciasto jest bardzo wilgotne, ale jednocześnie puszyste i bardzo długo świeże. Najlepiej smakuje po nocnym chłodzeniu w lodówce. Z każdym dniem zyskuje na smaku. Smacznego!

Lista składników 23

Przygotowanie

Podobał Ci się ten przepis?

Komentarze