15
Kruche słone paluszki z nadzieniem z mle...
4 godz. 0 min
Liczba porcji: 8
Średnie
Czekoladę karmelową pokroić na małe kawałki i wrzucić do miski.
Śmietankę zagotować w garnku i gorącą zalać karmelowe kostki w misce. Pozostawić na 5 minut, by czekolada się rozpuściła. Dodać miękkie masło i dobrze wymieszać. Przykryć folią spożywczą i pozostawić na 2 godziny w lodówce.
Z gęstej masy karmelowej formować niewielkie kulki i obsypać je kakao. Pozostawić w lodówce na godzinę, do całkowitego zastygnięcia.
Już zagłosowałeś
na ten przepis.
Dziękujęmy za oddany głos
na ten przepis.
Dziekujemy za komentarz !
ZAMKNIJNie udało się dodać komentarza
ZAMKNIJ
DODAJ KOMENTARZ:
KOMENTARZE: