15
Kruche słone paluszki z nadzieniem z mle...
4 godz. 0 min
Liczba porcji: 8
Średnie
Na suchej patelni grillowej uprażyć na chrupko plastry bekonu. Obok ułożyć plastry jabłka. Grillować, aż nieco zmiękną.
Na dwóch kromkach chleba rozsmarować lub rozkruszyć ser pleśniowy . Na serze ułożyć rukolę. Na rukoli ułożyć po 2 plastry uprażonego bekonu. Na bekonie jabłka, a na jabłkach po 3 kostki czekolady Karmellovej z solonymi orzeszkami. Kanapki przykryć pozostałymi dwoma kromkami chleba.
Grillować na rozgrzanej patelni po 2-3 minuty z obu stron. Przekroić na połówki. Od razu podawać.
Już zagłosowałeś
na ten przepis.
Dziękujęmy za oddany głos
na ten przepis.
Dziekujemy za komentarz !
ZAMKNIJNie udało się dodać komentarza
ZAMKNIJ
DODAJ KOMENTARZ:
KOMENTARZE: