Jesienne miodowe babeczki z czekoladą i orzechami
0
25 min
5 porcji
Łatwe
Ciasta i desery

Jesienne miodowe babeczki z czekoladą i orzechami

Jesienne babeczki... Miód, znany ze swoich właściwości leczniczych, który osłodzi najbardziej pochmurny dzień... Cudownie chrupiące orzechy pełne białka, fosforu, wapnia i magnezu... Gorzka czekolada Wedel, która nie tylko świetnie smakuje, poprawia nastrój i daje nam sporo energii, ale także działa antynowotworowo, chroni naszą pamięć i opóźnia starzenie... A dodatkowo mąka pełnoziarnista. Polecam do wypróbowania! :) Babeczki długo zachowują świeżość, mają mocno wyczuwalny smak orzechów, miodu i gorzkiej czekolady Wedel, jednak nie są zbyt slodkie. Takie w sam raz :) Na każdą okazję - dla dużych i tych mniejszych ;)

Lista składników 9

Przygotowanie

Podobał Ci się ten przepis?

Komentarze