5
Trufle czekoladowe z pasztetu z gęsich w...
4 godz. 0 min
Liczba porcji: 6
Trudne
Buraki należy piec w folii aluminiowej z dodatkiem grubej soli w temperaturze 180°C przez ok. 90 minut. Gdy buraki są już upieczone, wykałaczka lub patyczek do szaszłyków powinien wchodzić w nie bez oporu.
W międzyczasie uprażyć na patelni orzechy laskowe i pistacje.
Upieczone i ostudzone buraki pokroić w cienkie plastry. Sezamki E.Wedel pokruszyć lub połamać na małe kawałeczki. Układać na talerzach aranżując z serkiem kozim, miodem, prażonymi orzechami i pistacjami. Carpaccio posypać sezamkami E.Wedel i całymi listkami kolendry.
Już zagłosowałeś
na ten przepis.
Dziękujęmy za oddany głos
na ten przepis.
Dziekujemy za komentarz !
ZAMKNIJNie udało się dodać komentarza
ZAMKNIJ
DODAJ KOMENTARZ:
KOMENTARZE: