W Kuchni z Wedel

Wargorr w kuchni

Wargorr w kuchni

Wargorr odkrywa radość w kuchni. Zobacz, jak sobie radzi.

Popularny naleśnik znany jest nawet w najdalszych zakątkach kosmosu. Skusił także samego Wargorra

Aby naleśniki były bardziej chrupiące, zamiast zwykłej wody, dodaj gazowanej.

Sekretem smaku naleśników jest jednolicie ubite ciasto, mikser na full i dużo czułości.

Na jakiej patelni smażyć naleśniki? Najlepiej płaskich, które szybko łapią temperaturę. Świetnie sprawdzają się patelnie teflonowe. Nie bierzcie przykładu z Wargorra.

Podrzucanie naleśników i obracanie ich w locie jest rzeczą absolutnie kluczową. Rację ma każdy, kto uważa, że bez tego gestu nie da się usmażyć naleśnika. Dlatego ćwiczcie, ile się da, podrzucajcie, łapcie, może komuś się uda zrobić potrójny naleśnikowy tulup.

Tak wygląda wasza taktyka na podrzucanie naleśnika. Zaskoczyliście pomysłowością i naleśnikowymi ewolucjami. W lot nauczyliście Wargorra podrzucania. Widać że w kuchennej akrobatyce osiągacie wysokie loty.

Naleśnik – niby sprawa taka prosta, a samych przepisów na podanie jest prawdopodobnie trylion – jak próbował zliczyć Wargorr.

Do naleśników można dodać wszystko, co tylko przyjdzie nam do głowy. Oczywiście najbardziej pasuje czekolada, ale czekolada może być nawet bez naleśników ;) omnomnonom

Bez ryzyka nie ma zabawy i smacznej potrawy. Udowodniliście Wargorrowi że ubijanie piany to dla was pikuś. Jesteście tak pewni swoich umiejętności kulinarnych że nawet test miski pełnej piany trzymanej nad głową nie jest wam straszny, a tylko przynosi radość i szeroki uśmiech na twarzy.