Rybne pulpeciki w korzennej zalewie z dodatkiem kakao E. Wedel, imbiru i pomarańczy
0
72 godz.
4 porcje
Średnie

Rybne pulpeciki w korzennej zalewie z dodatkiem kakao E. Wedel, imbiru i pomarańczy

Święta bez ryby, to nie święta, jak mawiała moja babcia. Dodałabym do tego, że święta bez czekolady to też nie święta. Więc jakby tak połączyć te dwa smaki świąt razem? Wychodzą wtedy przepyszne rybne pulpeciki marynowane w aromatycznej, słodkiej, lekko pikantnej i czekoladowej zalewie. Do tego cebulka i pomarańcze. Tradycyjny smak świąt z małym twistem. A jakże smacznym!

Lista składników 25

Przygotowanie

Podobał Ci się ten przepis?

Sprawdź podobne przepisy

Chcesz być jeszcze lepszy w kuchni?
Skorzystaj z naszej porady

Komentarze